Naturabella

NAJUSPEŠNIJA UČENIČKA KOMPANIJA FARMACEUTSKO-FIZIOTERAPEUTSKE ŠKOLE “NATURABELA” NA NACIONALNOM TAKMIČENjU IZ SOCIJALNOG PREDUZETNIŠTVA

Nacionalno takmičenje iz socijalnog preduzetništva održano je 8. maja 2014. godine u Kragujevcu u organizaciji Dostignuća mladih. Svoje biznis planove, proizvode i ideje predstavilo je četrnaest učeničkih kompanija iz različitih gradova Srbije. Žiri je ocenio učeničku kompaniju Farmaceutsko-fizioterapeutske škole Naturabela najvišom ocenom, te su učenici – članovi ove kompanije osvojili laskavu titulu najboljih. Članovi kompanije se pripremaju za učešće na evropskom takmičenju učeničkih kompanija iz oblasti socijalnog preduzetništva uz pomoć svojih mentora mr farm. Biljane Vasić, mr farm. Maje Pavlović i mr farm. spec. Smiljane Solarov.

Učenička kompanija Naturabela je takođe osvojila prvo mesto na regionalnom takmičenju učeničkih kompanija održanom 15. aprila 2014. godine u Novom Sadu što je ovoj kompaniji omogućilo dalje učešće na nacionalnom takmičenju koje će biti održano 25., 26. i 27. maja u Beogradu na različitim lokacijama. Kompanija koja na ovom takmičenju osvoji prvo mesto će predstavljati našu zemlju na evropskom takmičenju učeničkih kompanija u Estoniji. Učenička kompanija Naturabela se bavi izradom sapuna i pralina za negu neobično lepog izgleda koje odlikuje multifunkcionalnost. Plan takmičenja je u prilogu niže.

Slike možete pogledati u našoj galeriji slika

Pogledajte multimedijalne prezentacije koje su pripremili naši nastavnici

Free business joomla templates