Biocosmetics

 

Učenička kompanija Biocosmetics se bavi proizvodnjom kozmetičkih preparata koji su inspirisani prirodom, bez dodatka konzervansa, i visokog stepena kvaliteta.

Kompanija Biocosmetics je osnovana 2012. godine kao deo programa 'Dostignuća mladih' u Srbiji.

Zahvaljujući našem mentoru, kao i ostalim nastavnicima imamo divnu priliku da naše znanje stečeno u školi upotrebimo u praksi i da se svakodnevno usavršavamo. Stičemo iskustva koja su nam veoma korisna i  imamo šansu da pokažemo našu kreativnost. Cenimo delikatnu ravnotežu prirodnog sveta i nastojimo da održimo ovaj sklad pomoću kozmetičkih proizvoda koji su hipoalargeni i sadrže aktivne principe i prirodna ulja.

Naši najverniji klijenti, kontrola kvaliteta, oni koji nam daju sugestije, konstruktivne primedbe a i zaslužene pohvale jesu učenici , dermatolozi, kozmetičari i ostali nastavnici u okviru naše škole. Svakodnevno se povećava naša mreža zadovoljnih potrošača koji nam se iznova i iznova vraćaju. Naše proizvode promovišemo i prodajemo na sajmovima koje organizuje škola, opština Zvezdara i grad Beograd, kao i u okviru štanda koji posedujemo u samoj školi gde smo dostupni našim klijentima i u toku radne nedelje.

Pogledajte neke od  preparata u okviru široke palete naših kozmetičkih proizvoda

 

 

 

 

 

Vidite kako smo se predstavljali na sajmovima 

 

 

 

 

Pogledajte multimedijalne prezentacije koje su pripremili naši nastavnici

Free business joomla templates