Akcija volonterskog tima naše škole

Akcija volonterskog tima naše škole

Volonterski tim Farmaceutsko-fizioterapeutske škole posetiće štićenike Prihvatilišta za decu Beograda u petak, 10. januara 2020 godine. Druženje će se realizovati kroz kreativnu radionicu pravljenja „jelke“ od kartona, koju će ukrašavati otiscima svojih dlanova i porukama koje ostaju da svedoče o druženju u prostorijama Prihvatilišta. Volonterskom timu pridružiće se direktorka škole Jasna Savić, mentorka volonterskog tima Radmila Panzalović i nastavnica Slavica Marković..
Ovo će biti treće druženje Volonterskog tima sa štićenicima Prihvatilištva.
Prvo druženje i međusobno upoznavanje realizovano je 16. decembra 2019.godine, kroz likovnu radionicu na temu Grad i priroda, u kojoj su učestvovali i nastavnice Farmaceutsko-fizioterapeutske škole Bojana Lukić, Slavica Marković i Radmila Panzalović.
Nakon prve posete Prihvatilištu, članovi volonterskog tima pokrenuli su u školi akciju prikupljanja garderobe i školskog pribora za štićenike Prihvatilišta u kojoj su učestvovali svi učenici i zaposleni škole.
Poželevši im srećne predstojeće praznike volonteri su, u ime škole, prikupljene darove predali svojim drugarima 27. decembra 2019. godine, uz obećanje da će druženje nastaviti i u narednoj godini.

   

  

Pogledajte multimedijalne prezentacije koje su pripremili naši nastavnici

Free business joomla templates