Branislav Beković

Naš učenik Branislav Beković među 30 najboljih đaka generacije iz Srbije i Republike Srpske

Naš učenik Branislav Beković, kao đak generacije 2018/2019, uspeo je da se nađe među 30 najboljih u konkurenciji sa više od 600 đaka generacije iz cele Srbije i Republike Srpske!

Ovaj uspeh omogućio je Branislavu da osvoji besplatno školovanje na ITAcademy i tako nastavi da se obrazuje u skladu sa svojim ambicijama i potencijalom.

Uprava i svi zaposleni u Farmaceutsko-fizioterapeutskoj školi ponosni su na Branislava i ovom prilikom mu čestitamo na velikom uspehu i želimo mnogo sreće u budućem školovanju. Uvereni smo da će Branislav iskoristiti sve svoje potencijale i nadamo se da će biti primer ostalim đacima naše škole. Savremena osnovna škola, kao deo LINK groupa, pridružuje se čestitkama na zasluženo osvojenim besplatnim školovanjima.

Vaš drug i naš đak jedan je od 30 izabranih đaka generacije, kojima će finansijska podrška za jednogodišnje školovanje na ITAcademy biti uručena u septembru na svečanom prijemu na Belom dvoru.

Podsetimo se, kraljevska porodica Karađorđević, prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina ugostili su na Belom dvoru više od 600 najboljih maturanata iz Srbije i Republike Srpske na prijemu koji se održava već osamnaestu godinu zaredom.

Tom prilikom je kompanija LINK group, kao partner Fondacije Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra Karađorđevića, objavila lepu vest o dodeli 30 besplatnih školovanja za jednogodišnje programe na ITAcademy.

Svi zainteresovani đaci generacije su do 17. jula slali prijave u kojima je trebalo da se predstave u najboljem svetlu i navedu na koji način će školovanje na ITAcademy iskoristiti za svoje usavršavanje i dalje napredovanje, a nakon procesa selekcije izabrano je 30 najboljih kandidata.

 Branislav Beković našao se među odabranima i kroz jednogodišnje školovanje na ITAcademy dobiće priliku da stekne znanja i veštine za neka od najtraženijih i najplaćenijih zanimanja današnjice. Nastavu će pratiti online, preko najsavremenije platforme za učenje – Distance Learning platforme.

 Svim đacima generacije koji su osvojili besplatno školovanje na raspolaganju su različiti kursevi u okviru nastavnog programa koji odaberu, a u svakom trenutku svog školovanja imaće na raspolaganju kako pomoć profesora, tako i pomoć Centra za razvoj karijere, ukoliko su im potrebni saveti za dodatno usavršavanje, pronalaženje posla i dodatnu motivaciju za učenje.

 Prošle godine đake su najviše interesovali kurs za programere i web dizajn kurs.

 Po završetku jednogodišnjeg školovanja đaci će imati priliku da polažu za neke od najprestižnijih međunarodno priznatih sertifikata.

Pogledajte multimedijalne prezentacije koje su pripremili naši nastavnici

Free business joomla templates