Hippo 2017

 

Пласман у полуфинале између 15.800 такмичара!

У квалификацијама Петог међународног такмичења из енглеског језика, Hippo 2017, организованим 4. марта у многим државама света, учествовало је близу 16.000 такмичара узрастаод 10 до 19 година, а међуњима и девет ученика Фармацеутско-физиотерапеутске школе, чланова секције за енглески језик English Club.

НашаученицаизодељењаII1, АницаДунђер, остварила је пласман у полуфинале са максималним бројемпоена.Честитамо на овом изванредном успеху!

Сви наши ученици су показали завидно знање и заслужују све похвале. У категорији Hippo 4, то су: ТамараМирковић (II1), РасткоАнђеловић (II1), ЕмаЖивковић (II2), ЈованаМирковић (II2), ПетарНиколић (II2). У категорији Hippo 5: ТеодораВасић (III2), КатаринаИлић (IV8), ЈеленаМладеновић (IV8).

Још једном честитамо свим учесницима, а Аници и њено јнаставници, Снежани Спаравало, желимо пуно успеха на полуфиналном такмичењу у априлу!

Rezultati opštinskog takmičenja iz Srpskog jezika i jezičke kulture

1. razred

2. razred

3. razred

4. razred

Rešenja

Prigovori i žalbe na rezultate Opštinskog takmičenja iz srpskog jezika i jezičke kulture će biti u ponedeljak i utorak, od 12 do 14 časova. 

Prigovor mogu podneti predmetni profesori učenika-učesnika (ne roditelji).

Vojska Srbije

 

Pogledajte multimedijalne prezentacije koje su pripremili naši nastavnici

Free business joomla templates